2014. május 13., kedd

Upfronts 2014

Ha az elmúlt éveket nézem, mindig május 13-ra datálódott az upfrontsos bejegyzés, azaz a következő évad újoncainak mustrája. Idén sincs ez másként, úgyhogy nem is szaporítanám tovább a szót. 

NBC

1. Constantine 
Van már egy démonvadászos sorozat a palettán (Supernatural), de ez a sorozat is jónak ígérkezik. Főleg az előzetest látva.

2. Mission Control 
'60-as évek, nem szokványos alapötlet, remek szereplőgárda. Jöhet!

FOX 

1. Hieroglyph 
Ókori Egypitom, mágia, intrika, akció. Érdekesnek tűnik. 
Update: a FOX még premier előtt elkaszálta a sorozatot, úgyhogy eggyel kevesebb nézős sorozattal számolhatunk.

2. Gracepoint
Nem láttam még az angol Broadchurchöt, de a sztori és a szereplők miatt kíváncsi vagyok erre a feldolgozásra.

3. The last man on Earth 
Végre egy eredeti(nek tűnő) ötlet! Naná, hogy érdekel.

ABC 

1. Selfie 
Az idei évadhoz hasonlóan ismét siralmas a szitkomfelhozatal, a Selfie viszont kiemelkedik közülük. Már csak a színészek miatt is. 

Leírás alapján nem nagyon érdekelt, de a promót megnézve aranyos sorozatnak tűnik. Mondjuk azt nem tudom, hogy fog működni sorozatként, egyelőre csak filmként tudom elképzelni...

CBS

A CBS kínálatából semmi sem fogott meg.

CW

Emberi agyakat evő zombi korboncnok, aki a halottak emlékeit is megkapja, így be tud segíteni a rendőrségnek. Elég elvetemült az alapötlet, de látok benne potenciált, hogy ez működhet.

2. The Messengers
A szezon egyetlen apokaliptikus drámája, ami ugyan ígéretesnek tűnik, de igazából csak talonba rakom el, ha a többi sorozatom idő előtt elhalálozna.

És akkor meg is volnánk. :) Ez összesen 9 8 sorozat (ami kevesebb a tavalyinál), de a nagy részük midseasonben kerül bemutatásra. Nem kevés ez a mennyiség, de ha csak a fele megmarad jövőre, akkor az már jó arány. A 2014/15-ös network kínálat egyébként hemzseg az egy kaptafára készült produkcióktól, úgyhogy még ezt a kilencet nyolcat sem volt egyszerű összeválogatni. Talán a kábeles felhozatal jobb lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése